BLOG

May 24, 2016

uneori producatorii de bauturi ne ofera posibilitatea dotarii plajelor in schimbul vizibilitatii marcii lor.

Cum se pot personaliza umbrelele de rachita? De cele ma multe ori se stie de la inceput ca umbrelele vor fi personalizate. Atunci, o metoda foarte practica este montarea unei rame metalice pe conturul palariei. De aici incolo prinderea unui banner este ceva foarte simplu.

O alta situatie apare cand operatorul de plaja are deja umbrelele. O varianta la indemana este montarea unor inele pe capetele spitelor metalice ale...

October 7, 2015

Albul va fi considerat intotdeauna o culoare eleganta. Este o culoare care relaxeaza, calmeaza, inspira curatenie si incredere. Folosite pe plaja, umbrelele albe resping razele solare daunatoare si creeaza o umbra placuta.

Please reload

Palariile umbrelelor de rachita sunt impletite din rachita naturala pe schelet metalic. Palariile rotunde au un diametru de 2m sau 2,45m. La comanda se pot realiza si alte dimensiuni

Acestea se fixeaza cu surub si piulita  pe stalp de lemn sau de metal cu ajutorul unui sistem de prindere realizat tot metal vopsit in camp electrostatic.

In functie de necesitati stalpii pot fi de lemn sau metal. Piciorul de lemn poate fi rustic sau finisat dupa dorinta clientului.

©2005-2020 traditii si mestesuguri srl

0744664575/ 0745361649

contact@artsilva.ro